Social Media

Social media wordt tegenwoordig gezien als een essentieel onderdeel van een goede marketingstrategie, dit is zeker niet onterecht! Internetgebruik via tablet en smartphone zijn dusdanig toegenomen dat je hier als ondernemer zakelijk gezien eigenlijk niet meer omheen kunt. Met uw App maakt u hier uiteraard optimaal gebruik van. De online social media platforms zijn hierop een mooie aanvulling, ze zijn laagdrempelig en hebben een groot bereik. Door ook actief te worden (en te blijven) op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn, kunt u uw onderneming stevig in de markt zetten.

Gebruik het als extra service voor het behoud van uw bestaande klanten, en gebruik het als tool om nieuwe klanten in uw onderneming te interesseren. Dichter bij uw doelgroep kunt u met uw App niet komen.
Mijn MKB App zorgt er voor dat u gemakkelijk optimaal gebruik kunt maken van uw sociale netwerken.

Publiceer automatisch naar Social Media

U kunt uw Facebook, Twitter en/of LinkedIn accounts koppelen aan uw online beheersysteem (CMS) van Mijn MKB App koppelen. U kunt bij elk bericht dus niet alleen aangeven of en wanneer uw bericht op uw website/App moet verschijnen (al dan niet met notificatie). U kunt bij elk nieuwsbericht tevens aangeven wanneer en op welke social media platformen u deze wilt publiceren.
Dit bespaart tijd en geeft tegelijkertijd een duidelijk overzicht van alle geplaatste berichten.
U kunt de publicatie voorzien van een start- en eind-datum, dit zorgt voor de perfecte timing en is uw app/website altijd up-to-date!

Uw klanten volgen uw publicaties

Uw website en uw App zijn door Mijn MKB App uiteraard ook voorzien van social media icoontjes (website, Facebook, Twitter en Google+). Uw (potentiële) klanten klikken deze icoontjes in uw App/website aan zodra ze graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen uw onderneming. Iedereen binnen het netwerk van deze klant worden hier ook automatisch op de hoogte gebracht.

Het is dus van belang dat u de interesse van uw klant wekt met bijvoorbeeld een nieuw product, speciale dienst of eenmalige kortingsactie. De kans dat klanten en mensen binnen hun netwerk het bericht delen kunt u hiermee vergroten.

Uw klanten delen uw publicaties

Mijn MKB App biedt de mogelijkheid voor uw klanten om uw individuele publicaties in uw App te delen binnen haar eigen social media. Delen met alle mogelijke social media die de klant op haar smartphone gebruikt, bijvoorbeeld via WhatsApp, Pinterest, Instagram, Snapchat, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube, Hangouts, Mail, SMS... enz. De informatie wordt gedeeld binnen het netwerk van de geïnteresseerde klant. Via uw vaste klanten bereikt u op deze manier potentiële klanten. Op deze manier kan uw nieuws zich als een lopend vuurtje van netwerk naar netwerk verspreiden. Uw zichtbaarheid en bereik worden zo uiteraard nog groter! Mond tot mond reclame in een modern jasje.
Mijn MKB App
Contactgegevens
Telefoon085 8778318
E-mailinfo@mijnmkbapp.nl
Adres 2e Industrieweg 13
3411 ME Lopik
 
Openingstijden
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Overige